Бургер на грилі — соковитий, ароматний, домашній

search-icon

Рецепт бургеру на грилі

Соковитий бургер з фаршем, чедером і соусом барбекю — готується просто на грилі. Ідеальна хрустка булочка, аромат диму та ніжне м’ясо всередині — класика, яка завжди влучає в ціль.

Ингредиенты

Булочки для бургерів — 6 шт.
Фарш (свинина + яловичина 50/50) — 600 г
Вітчина — 1 упаковка
Сир чедер — по 2 скибочки на кожен бургер
Соус барбекю
Соус для бургера
Сіль, перець

Вам могут пригодиться

Гриль

Способ приготовления


Фарш приправляємо сіллю та перцем і гарно вимішуємо.
На 2 шматка відчини викладаємо фарш та розподіляємо його по всій відчини, загортаємо в рулет кладемо руба та притискаємо- формуючи котлету. Фіксуємо шпажками і смажимо на грилі (газовому або вугільному) при ~180°C. Обсмажуємо з обох боків, можна з відкритою або закритою кришкою.
За 5 хвилин до готовності змащуємо соусом барбекю і викладаємо чедер. Булочки розрізаємо, підсмажуємо на грилі та змащуємо соусом для бургера. Кладемо котлету у булку — і накриваємо кришкою.
Бургер із глибоким м’ясним смаком, нотками диму, ніжною текстурою фаршу і розплавленим сиром. Простий, соковитий і дуже домашній

X