Кострова чаша барбекю AHOS Fire Pit 850 (FIRE PIT 850)
Кострова чаша барбекю AHOS Fire Pit 850 (FIRE PIT 850)
Кострова чаша AHOS FIRE PIT 850 – поєднання вогнища і барбекю
AHOS FIRE PIT 850 складається з сферичної чаші, зробленої з товстої сталі, металевої ніжки підставки і жарочного диска. Дизайн і пропорції чаші опрацьовані до дрібниць, а якість виконання з повністю невидимими зварними з'єднаннями надає AHOS монолітний і цілісний вигляд. Зйомний жарочний диск дозволяє перетворити вогнище в барбекю та готувати кулінарні шедеври у своєму саду. На виході ми отримуємо цікаве поєднання вогнищевої чащі, барбекю, стильного дизайнерського предмета і елемента ландшафтного дизайну.
Вогнище з диском для барбекю
Всі вогнищеві чаші комплектуються диском для барбекю. Диск виконаний з високоміцної вуглецевої сталі товщиною 6мм, поверхня диска має загин від країв до центру, що запобігає витіканню розпеченого масла за межі чаші. На диск барбекю нанесено антипригарне багатошарове покриття, воно запобігає прилипанню продуктів, які жаряться. до поверхні і захищає його від корозії. Диск має конвекціонні прорізи для кращого розподілу тепла, є поверхня для смаження, грати для барбекю і кільце для установки казана. При цьому навіть з встановленим диском залишається можливість підкидати дрова в чашу і підтримувати відкритий вогонь, а завдяки невеликій висоті барбекю тепло від чаші буде розповсюджуватися вниз і в сторони і не дозволить Вам замерзнути в холодну пору року.
Вогнище з можливостями мангального комплексу
Завдяки багатофункціональному диску AHOS на чаші багаття з'явилася можливість приготувати різноманітні страви. Тепер на чаші для вогню можна приготувати глінтвейн або плов, смажити стейк і овочі на грилі або навіть млинці і яєчню. Головною особливістю диска на даній моделі є можливість готувати всі ці страви одночасно – в центрі варена каша, раки або глінтвейн в казані, який встановлюється на спеціальне кільце під казан, а все інше смажать в цей час на диску поруч. Важливо відзначити, що температура на диску, в залежності від відстані від центру, відрізняється і завдяки цьому можна ближче до центру, де жарко, смажити стейк, а ближче до краю ставити тушити овочі, щоб не обгоріли.
AHOS виготовлений тільки з високоякісних матеріалів, з термостійким полімеризованим покриттям в спеціальній печі, і здатний витримувати температуру до 800 градусів.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Зовнішній діаметр поверхні для смаження: 85 см
Матеріал поверхні для смаження: Вуглецева сталь
Покриття поверхні для смаження: 4-х шарове полімерне органічне покриття
Матеріал корпусу мангала: Сталь S235JR
Покриття корпусу мангала: Термостійке кремній-органічна 3-х шарове покриття
Висота мангала: 40 см
Вага мангала: 50 кг
Виробник: AHOS, Україна