Гриль мангал зі столом AHOS Big Sphere High (BIG SPHERE HIGH + DESK)
Гриль мангал зі столом AHOS Big Sphere High (BIG SPHERE HIGH + DESK)
Спілкування біля вогнища необов'язково має спонтанний характер. З компанією AHOS пікнік набуває культурного відтінку і стає організованим та впорядкованим. Мангали від цього виробника настільки досконалі, що приготування страв може бути дуже різноманітним. Кожна модель є імпровізованою польовою кухнею, яка дозволяє швидко і в комфортних умовах приготувати повноцінний обід або вечерю на велику родину або дружню компанію.
Стіл-мангал AHOS HIGH SPHERE елегантний у своєму лаконічному дизайні. Лінії овальної чаші гармонійно перегукуються з округлим конусом підставки. Стільниця ідеально повторює контур диска для смаження. Все в цьому мангалі викликає естетичне задоволення та мимовільну повагу до розробників.
На присадибній ділянці він стане не просто функціональним пристосуванням для приготування, але й стильною окрасою. Унікальний дизайн і благородний чорний колір надають мангалу дорогого вигляду. З ним ви зможете наповнити навколишній простір особливим шармом, що розповсюджує навколо себе стильні дорогі речі.
Додайте ще, що AHOS HIGH SPHERE створено радувати красою відкритого полум'я. Якщо зняти смажений диск, ви отримаєте чашу для багаття. Ваші вечори будуть сповнені душевної близькості людей, об'єднаних магією вогню, що танцює в сутінках.
Технічна досконалість AHOS HIGH SPHERE визначається простою формою, надійністю конструкції, колекцією знімних аксесуарів. Автори ідеї продемонстрували новий підхід до приготування їжі у відкритому просторі. Дров'яний мангал обладнаний високопродуктивним смаженим диском, що встановлюється на сферичну чашу. Вона, у свою чергу, постійно і надійно розташовується на округлій тумбі, що розширюється вниз.
Поверхня виготовлена з вуглецевої сталі. Вона посилена чотиришаровим органічним полімерним напиленням. Корпус виготовлений з особливої марки сталі S235JR та покритий кремнійорганічним напиленням у 3 шари. Воно має жаростійкі якості.
Експлуатація комплексу провадиться в комфортних умовах. Всі габарити продумані так, що, стоячи на робочій поверхні, людина не втомлюється. Інструменти та пристрої знаходяться на відстані витягнутої руки. При цьому підійти до столу-мангалу можна з будь-якої сторони, форма та розміри дозволяють це.
Влаштування збору попелу всередині підставки робить приготування гігієнічним. Сам диск має ухил у центр. Тобто жир, що накопичується під час смаження, просто стікає в чашу або зсувається спеціальним скребком.
Для максимального розігріву (+300 ° C) диска потрібно 40 хвилин. Щоб почати приготування, достатньо протерти його маслом. Прогрів – нерівномірний. Чим далі від відкритого вогню, тим більше слабшає. Це дає можливість готувати відразу кілька страв, адже продукти вимагають різного ступеня прогріву.
У найкоротший проміжок часу у вас вийдуть овочі-гриль, смажена риба, соковиті стейки, морепродукти. І навіть звичайна яєчня апетитно шкварчатиме на розжареному диску, запрошуючи всіх до столу.
Урізноманітнити меню дозволяють знімні аксесуари:
- Кільце для котла – для плову, юшки та будь-яких перших страв.
- Пристрій для шампурів.
- Решітка для барбекю – для реберець або крилець. Причому решітка встановлюється врівень з робочою поверхнею або піднімається на підставці, що знову-таки дозволяє контролювати ступінь прожарювання.
Функціональні можливості розширюються власником устаткування за необхідності.
Ще одна конструктивна перевага моделі – знімна стільниця. Вона виконана із чотирьох дерев'яних фрагментів. Їх встановлюють на кронштейни з полірованої нержавіючої сталі так, що вони утворюють одну площину і внутрішнім контуром обгинають край жаркового диска. Масивний сталевий каркас призначений для великих навантажень.
Завдяки п'ятишаровому просоченню водовідштовхувальним лаком стільниця має стійкість до ударних навантажень. Вона, подібно до поверхні звичайних кухонних столів, стійка до стирання та появи плям. Жир або вино не вбираються в структуру матеріалу, тому догляд за стільницею нескладно. Вона легко миється звичайним миючим засобом.
Її використовують як додаткову робочу поверхню чи обідню зону. Висота обладнання дозволяє працювати стоячи, не згинаючись і не стомлюючи хребет. Крім того, поруч можна сісти на барних стільцях і насолоджуватися близькістю вогню і ароматом страв, що випікаються.
Стіл-мангал – це хороший шанс урізноманітнити вечори на дачі та порадувати близьких справжнім кулінарним шоу.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Внутрішній діаметр поверхні смаження: 48 см
Зовнішній діаметр поверхні смаження: 100 см
Зовнішній діаметр стільниці: 155 см
Матеріал смаженої поверхні: Вуглецева сталь
Покриття для смаження поверхні: 4-х шарове полімерне органічне покриття.
Матеріал корпусу мангалу: Сталь S235JR
Покриття корпусу мангалу: Термостійкий кремній-органічний 3-х шарове покриття.
Влаштування полегшеного чищення від попелу: є
Висота мангалу: 100 см
Вага мангалу: 170 кг
Виробник: AHOS, Україна