Рецепт бургера на грилі - BW Grill

search-icon

Рецепт бургера на грилі

Рецепт приготовления бургера на гриле

Ингредиенты

  • Булочки для бургерів — 6 шт.
  • Фарш (свинина + яловичина 50/50) — 600 г
  • Вітчина — 1 упаковка
  • Сир чедер — по 2 скибочки на кожен бургер
  • Соус барбекю
  • Соус для бургера
  • Сіль, перець

Вам могут пригодиться

Гриль

Способ приготовления

Фарш приправляємо сіллю та перцем і гарно вимішуємо.
На 2 шматка відчини викладаємо фарш та розподіляємо його по всій відчини, загортаємо в рулет кладемо руба та притискаємо- формуючи котлету. Фіксуємо шпажками і смажимо на грилі (газовому або вугільному) при ~180°C. Обсмажуємо з обох боків, можна з відкритою або закритою кришкою.
За 5 хвилин до готовності змащуємо соусом барбекю і викладаємо чедер. Булочки розрізаємо, підсмажуємо на грилі та змащуємо соусом для бургера. Кладемо котлету у булку — і накриваємо кришкою.

Бургер із глибоким м’ясним смаком, нотками диму, ніжною текстурою фаршу і розплавленим сиром. Простий, соковитий і дуже домашній

X