Тріска для копчення WEBER до яловичини, 0,7 кг (17663)
Тріска для копчення WEBER до яловичини, 0,7 кг (17663)
Суміш для копчення з різних порід листяних і фруктових дерев додасть особливий пряний аромат вашим стравам з яловичини: вирізки, бріскетту, гамбургеру.
Для приготування неперевершеної страви вам потрібно лише замочити тріску у воді протягом півгодини, покласти її на вугілля або спеціальний контейнер для копчення. Після чого закрийте гриль кришкою і відрегулюйте вентиляційні отвори. Диму від однієї жмені тріски вистачає приблизно на годину, тому при готуванні великих шматків м'яса, Вам потрібно буде додавати нову жменю підсушеної тріски з кожної сторони щогодини разом з новою порцією вугілля.
Якщо Ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу приготування, слід додати мокрі тріски за 5-10 хвилин до закінчення приготування страви.
Зробіть страву на грилі або в коптильні витонченою за допомогою спеціальної тріски Weber!
ОСОБЛИВОСТІ:
- Тріска для страв з яловичини;
- Високоякісна упаковка з легкопереробного матеріалу;
- Можна використовувати з контейнером для копчення або без нього;
- Для копчення на газових та вугільних грилях;
- Поставляється в зручному пакеті з застібкою;
- Пакет 0,7 кг.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Матеріал: дерево
Розмір в упаковці: 32,5х12х17 см
Країна-виробник товару: Польща
Бренд: Weber, США