Рецепт бургера на грилі
Рецепт приготовления бургера на гриле


Ингредиенты
- Булочки для бургерів — 6 шт.
- Фарш (свинина + яловичина 50/50) — 600 г
- Вітчина — 1 упаковка
- Сир чедер — по 2 скибочки на кожен бургер
- Соус барбекю
- Соус для бургера
- Сіль, перець
Вам могут пригодиться
Способ приготовления
Фарш приправляємо сіллю та перцем і гарно вимішуємо.
На 2 шматка відчини викладаємо фарш та розподіляємо його по всій відчини, загортаємо в рулет кладемо руба та притискаємо- формуючи котлету. Фіксуємо шпажками і смажимо на грилі (газовому або вугільному) при ~180°C. Обсмажуємо з обох боків, можна з відкритою або закритою кришкою.
За 5 хвилин до готовності змащуємо соусом барбекю і викладаємо чедер. Булочки розрізаємо, підсмажуємо на грилі та змащуємо соусом для бургера. Кладемо котлету у булку — і накриваємо кришкою.
Бургер із глибоким м’ясним смаком, нотками диму, ніжною текстурою фаршу і розплавленим сиром. Простий, соковитий і дуже домашній