Газовий гриль ROSLE VIDERO PRO G4-S VARIO (25577)

Газовий гриль ROSLE VIDERO PRO G4-S VARIO (25577)

61500 грн

Купити в 1 клік

Артикул: 25577 Категорії: ,

Додаткова інформація

Вага 63.46 kg
Виробник

Материал

,

Країна бренду

Газовий гриль ROSLE Videro PRO G4-S Vario вражає своєю високопродуктивністю завдяки всім технічним перевагам: швидке запалювання та потужні пальники, широкий діапазон можливих температур та рівномірний розподіл тепла, а також ретельно продумані деталі: зручна висота робочої поверхні, приставні столики та ящики з великим простором для зберігання безлічі аксесуарів.

ОСОБЛИВОСТІ:

  • Масивний корпус чорного газового грилю ROSLE Videro PRO G4-S Vario виготовлений із сталі з порошковим покриттям, тому його легко чистити, він стійкий до атмосферних впливів та міцний.
  • Велика кришка з вбудованим термометром дозволяє готувати великі страви, наприклад, цілу курку або великі шматки стейка. Крім приготування на прямому жарі, гриль підходить для популярного та здорового приготування на непрямій спеці. Вікно, вбудоване в кришку гриля, дозволяє бачити страви, що готуються, без необхідності відкривати кришку і випускати гаряче повітря.
  • Зона приготування їжі розміром 70×45 см та площею 3150 см² пропонує велике місце для оптимального приготування всіх видів страв на грилі. Важкі емальовані чавунні решітки дуже стійкі та прості у догляді.
  • Система гриля VARIO+: центральна зона решітки обладнана круглим модулем, що знімається, який можна замінити на інший аксесуар: решітку для стейка, планчу, чавунний вок, сковороду, камінь для піци, що відкриває безліч можливостей для приготування різних страв.
  • 4 Пальники з нержавіючої сталі з індивідуальним запалюванням, кожен потужністю 3,5 кВт, а бічний пальник потужністю 3,0 кВт разом з керамічним боковим пальником Primezone на лівому пристілі збільшують загальну потужність грилю до 20,5 кВт і дозволяють досягати високих температур.
  • Бічна конфорка Primezone потужністю 3,5 кВт розташована на лівому бічному столі і ідеально підходить для приготування яловичих стейків, страв на сковорідці вок та інших страв. Підставка для аксесуарів VARIO кріпиться до бічної частини гриля, забезпечуючи зручне зберігання та швидкий доступ до необхідних аксесуарів. Тримач виготовлений із міцної нержавіючої сталі із підвісними гачками для надійного кріплення.
  • 4 регулятора з нержавіючої сталі з підсвічуванням дозволяють здійснювати роздільне керування з безступінчастим регулюванням (Пдсвічування: біле – пальник вимкнений/ помаранчевий – пальник включений, зменшена подача газу/ червоне – пальник включений, максимальна подача газу)
  • Алюмінієві піддони для жиру, доступні окремо, зберігають гриль чистим та легким у очищенні.
  • 4 блоковані гумові колеса забезпечують стійкість гриля, а також зручне і легке транспортування в бажаному положенні.
  • Бічні столики моделей VIDERO-S PRO легко складаються.
  • Висувні шухляди в шафі для зберігання.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Загальна потужність грилю: 20,5 кВт

Пальники: 4

Потужність основних пальників: 14 квт (4х3,5 квт);

Потужність додаткового бокового пальника: 3,0 кВт;

Потужність Prime Zone із температурою до 800°C: 3,5 кВт.

Розмір грилю: 138х56,5х117 см (ДхШхВ);

Вага: 52.71 кг

Колір чорний

Покриття гриля: порошкове, матове.

Висота робочої зони: 90 см.

Розмір основної решітки: 70х45 см

Розмір решіток для підігріву: 70х16 см

Матеріал корпусу гриля: Нержавіюча сталь 18/0, сталь.

Матеріал пальників та аромапластин: нержавіюча сталь;

Матеріал решіток: емальований чавун

Батарейки: 5 шт. типу АА.

Розмір упаковки: 81.5х66х66 см

Вага в упаковці: 63.46 кг

Гарантія: до 10 років (корпус гриля та пальника); 2 роки інші компоненти: колеса, решітки на приготування їжі тощо.

Виробник: ROSLE, Німеччина

Наші бренди

X